Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг даде традиционната си

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг даде традиционната си
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг: Манталитетът на Юнайтед е да печели винаги

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг даде обичайна си конференция преди утрешния конфликт на отбора с Реал Сосиедад, който е дебютен за двата отбора от тазгодишното издание на Лига Европа.

Той съобщи, че в клуба взимат доста съществено тази среща, тъй като желаят да печелят освен всеки мач, само че и всеки шампионат, в който вземат участие.

Също по този начин нидерландецът за следващ път приказва за това, че е удовлетворен от състава си, а всеки състезател ще получи игрово време, защото има прекалено много срещи, които занапред предстоят в къс интервал от време.

" Трябва да печелим всеки мач, както и всеки шампионат, тъй че одобряваме нещата съществено. Това е манталитетът, от който се нуждае Манчестър Юнайтед. Разполагаме не просто с титулярен тим, а с цялостен състав.

Може би не всеки е благополучен от решенията в обособените срещи, само че те ще получат игрово време, в случай че се показват добре. Както споделих, имаме потребност от всички, защото имаме доста мачове. Роналдо? Той стартира против Брентфорд, само че по-късно остана запаса. Все отново е подготвен и може да започва във всеки мач.

Отборът се развива и става по-добър, само че за играчите, които не са в тима, ще кажа, че могат да влязат във всеки един миг на мястото на тези, които са измежду титулярите. Имаме потребност от повече от 11 играчи, само че аз съм удовлетворен от цялата група, с която разполагаме, ” съобщи нидерландецът.

След това Тен Хаг бе запитан дали Антони Марсиал ще е на линия за мача на следващия ден, както и да разяснява представянето на Маркъс Рашфорд от началото на сезона, който зае мястото на върха на офанзивата и се отличи с 3 попадения и 2 асистенции досега.

“Марсиал напредва, само че към момента не е подготвен за игра. За Рашфорд ми е мъчно да приказвам за предишното. Това, което аз виждам, е, че той е благополучен. Работихме в действителност интензивно през последните два месеца с него по разнообразни аспекти от играта. Той е удовлетворен от това и желае да ги придвижи на терена. Идва благополучен на тренировки, любува и има положително отношение и в случай че съберете всичко това дружно, то когато си благополучен, ти носиш повече и на тима си. Определено е в дълготрайните ми проекти. Договорът му не е изминал и мисля, че Манчестър Юнайтед управлява обстановката към новия му договор, ” разяснява някогашният ментор на Аякс.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР