Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, беше доволен

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, беше доволен
Коментари Харесай

Тен Хаг: Още една успешна стъпка в изграждане на нашия победен манталитет

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик загар Хаг, беше удовлетворен след успеха с 1:0 в реванша против Реал Бетис в шампионата Лига Европа. По този метод „ алените дяволи “ се класираха за ¼-финалите след общ резултат 5:1.

Според нидерландеца отборът му е направил още една крачка в вярната посока.

„ Много съм удовлетворен. Знам, че началото на мача може да е доста мъчно, тъй като противникът ще пробва и пробва рано да поведе с 1:0, само че ние не им позволихме. Важно бе ние да отбележим първи. През първото полувреме имахме някои положения, само че и оставихме шансове за контраофанзива на противника. Затова трябваше да бъдем по-спокойни с топка в крайници и това се случи през втората част. Не позволихме да " подпалят " стадиона. В началото на мача имаше малко звук, само че откакто отбелязахме, всичко утихна и мачът завърши. Те към този момент не имаха вяра в обрата. Затова би трябвало да направляваме тези моменти. Това е още една стъпка напред в създаване на нашия надвит нрав. Играхме три пъти в Испания и се представихме сносно “, съобщи Тен Хаг.

Той похвали особено и създателя на единствения гол Маркъс Рашфорд.

„ Отборът създаваше положения. Раши имаше няколко благоприятни условия по-рано, пропусна ги, само че продължи да има вяра и да търси гола. Всички положителни нападатели знаят, че няма по какъв начин да вкарат всяко състояние, само че на това равнище няма по какъв начин да имаме 5-6 положителни благоприятни условия, тъй че би трябвало от една от две или три да бъде гол. Това е добър знак за тима и за самия него. Показва, че в случай че резервира централизация и сила, и съблюдава системата и стила на игра, ще стигне до голови положения, а той знае по какъв начин да ги осъществя “, сподели още нидерландецът.

The first goal was crucial
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР