Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг бе във възторг

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг бе във възторг
Коментари Харесай

Тен Хаг: Брилянтен мач, трябваше да вкараме поне 4

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг бе във екстаз от триумфа с 2:0 над Тотнъм. Той счита, че това е бил най-силният мач на отбора до момента, който умерено е можел да вкара три или четири гола. А най-важното за нидерландеца е, че вижда по какъв начин тимът му се развива и върви напред.

" Изправихме се против солидния и страховит тим на Тотнъм и се представихме доста добре. Бяхме брилянтни. Вкарахме два гола, само че трябваше да вкараме три или четири. Доволен съм. Това бе най-силният ни мач до момента през сезона. Вижда се, че се развиваме. Вървим в вярната посока и това е доста прелестно да се следи в профил ", счита Тен Хаг.

Това бе трети следващ мач без позволен гол и наставникът нямаше по какъв начин да не означи и този факт.

" Радвам се от този факт. Срещу Нюкасъл също се защитавахме добре и запазихме " суха " мрежа. Вижда се какъв брой по-активни сме в пресата и какви проблеми това основава на съперниците ни. В неделя мисля, че противникът не сътвори нито едно състояние от игра. Това е в основата на печеленето на мачовете ", добави нидерландецът.

Той обаче трябваше да разяснява и една неприятна тематика, обвързвана с Кристиано Роналдо, който не получи късмет за изява в мача и демонстративно влезе в съблекалнята няколко минути преди последния съдийски сигнал.

" Бях там и видях какво се случи, само че не съм приказвал с него. Не желая да обръщам внимание на това през днешния ден. Ще решаваме този въпрос на следващия ден. В момента желая да се концентрирам върху тима и прелестното показване на всички 11 играчи. Всъщност би трябвало да се поправя, тъй като и промените също се показаха ослепително ", сподели експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР