Мениджърът на Манчестър Юнайтед – Ерик Тен Хаг, призна, че

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед – Ерик Тен Хаг, призна, че
Коментари Харесай

Тен Хаг: Знам защо Рашфорд още не преподписва с нас

Мениджърът на Манчестър Юнайтед – Ерик Тен Хаг, призна, че знае повода за какво Маркъс Рашфорд към момента не възобновява контракта си с „ алените дяволи “. Все отново треньорът отхвърли да назове точната причина за какво това е по този начин, откакто голмайсторът на тима влиза в последния си сезон по контракта и се чака да възобнови за нови пет години със заплата на стойност 300 хиляди паунда на седмица.

„ Знам за какво това е по този начин, само че не желая да приказвам за самия развой. Нека го оставим да върви по натурален метод. Още един път ще кажа, това в този момент не е значимо за мен и Раши “, сподели нидерландският експерт.

„ За него приоритет в този момент е да вкара повече голове в този превъзходен сезон за него. Самият тим се любува на добра акция и задачата ни е да се върнем в Шампионска лига. Целият фокус ни е там “, сподели още той.

„ Маркъс желае да остане при нас и ние желаеме той да остане тук. Смятам, че „ ще се срещнем “ по средата “, установи още гологлавият ментор.

Досега през сезона Рашфорд има 29 гола във всички съревнования, а 18 от тях са във Висшата лига. Това спомогна на тима да е на четвъртото място три мача преди края на футболната година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР