Мениджърът на Манчестър Юнайтед – Ерик тен Хаг, потвърди, че

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед – Ерик тен Хаг, потвърди, че
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЕ: Роналдо отказал да играе срещу Тотнъм

Мениджърът на Манчестър Юнайтед – Ерик загар Хаг, удостовери, че Кристиано Роналдо е отказал да се появи в игра като запаса в мача с Тотнъм, извоюван от „ алените дяволи ” на „ Олд Трафорд ”. Специалистът приказва на постоянния си брифинг преди дербито с Челси през уикенда, а разумно първият въпрос в него бе по отношение на Роналдо и разразилия се скандал, откакто португалецът реши да напусне стадиона преди последния съдийски сигнал.

На въпрос дали Роналдо е отказал да влезе в игра, нидерландецът отговори сбито: „ Да! ” Въпреки случилото се и изваждането на португалеца от първия тим на Юнайтед за неустановен интервал от време, Тен Хаг показа, че Роналдо „ остава значима част от състава ”.

„ Разговорът е сред Кристиано и мен. Позицията е ясна. Ясно е също, че той остава значима част от тима. Аз съм мениджъра и аз съм виновен за културата тук. Трябва да слага стандарти и полезности и би трябвало да ги управлявам. Ние сме в тим. Ще ни липсва на следващия ден. Това е загуба за нас и за състава, само че мисля, че са значими отношението и манталитетът на групата, а в този момент би трябвало да се концентрираме върху Челси – това е най-важното ”, показа Тен Хаг.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР