Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола заяви, че се

...
Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола заяви, че се
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола: Грешката на Зак Стефен беше просто един инцидент

Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола съобщи, че се гордее с тима съ във второто полувреме на полуфинала за ФА Къп с Ливърпул (2:3).

" Дадохме всичко след сложното първо полувреме. За първия гол - те са доста, доста мощни при статични положения. Вторият гол бе случай. Трудно е да се върнеш след такова закъснение, само че играчите се оправиха съвършено след почивката.

Говорих с тима, а не със Зак Стефен самостоятелно. Той е мощен. Беше просто един случай и той ще си вземе поука за в бъдеще. Когато топката е там, постоянно може да се случи нещо сходно.

През второто полувреме имахме шансове да стигнем до равенството. Този мач беше сложен, тъй като единствено ние знаем по какъв начин дойдохме тук - след мачовете, които имахме, и проблемите, които имахме с някои от играчите. Тези момчета играха с доста горделивост през втората част.

Най-сетне ще имаме един-два почивни дни. Знаем, че имаме още седем мача в състезание и дуелите в Шампионската лига. Ще забележим какво ще се случи ", сподели Гуардиола.
 Ливърпул победи Манчестър Сити с 3:2 за ФА Къп
Зрелище на " Уембли ": Ливърпул е на край за ФА Къп след нов голов театър против Ман Сити

Това бе повтаряне на конфликта сред двата отбора за състезание през предишния уикенд
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР