Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че проблемът, заради

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че проблемът, заради
Коментари Харесай

Гуардиола разкри дали е тежка контузията на Де Бройне

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола съобщи, че казусът, поради който размени Кевин де Бройне в мача против Бърнли, е бил рецидив от травмата, която извади белгийския национал от финала в Шампионската лига.

" Да, той още веднъж е контузен. Каза ми, че става дума за същия проблем като предходната година. Трябва да се върнем обратно и да създадем разбор с медицинския екип ", разяснява Гуардиола пред Sky Sports.
 Манчестър Сити завиши офертата си за Лукас Пакета
Манчестър Сити завиши офертата си за Лукас Пакета

Вече надвишава 100 млн. евро

" Кевин се усещаше добре и игра в действителност добре в първите минути. Но за жалост още веднъж е контузен. Може би не трябваше да бъде титуляр, само че това, което стана в първите 15 минути, може да стане и в 50-ата, 65-ата или 70-ата минута ", добави испанският експерт.

По мотив маркираните попадения от Ерлинг Холанд, Гуардиола съобщи: " Първите мачове са значими, с цел да забележим какво е настроението ни. Винаги е внимателно да играеш против тим, който идва от Чемпиъншип. Не чакахме да играят с петима в отбрана, само че въпреки всичко отбелязахме. "

" Началото е положително след два месеца без футбол. Добър старт с победа, несъмнено. Видях, че Хулиан Алварес има много пространство пред себе си и знаех, че в случай че получа топката, би трябвало да изстрелвам, тъй че го направих ", добави от своя страна Холанд след срещата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР