Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че няма проблем

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че няма проблем
Коментари Харесай

Гуардиола няма проблем с участието на Филипс и Уокър на Световното

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола съобщи, че няма проблем с това, че Калвин Филипс и Кайл Уокър попаднаха в състава на Англия за Световното състезание. Двамата до неотдавна лекуваха травми, а бранителят още не е изцяло възобновен. 

“Калвин, както видяхте, е подготвен. Кайл още не е. Това е решение на Гарет Саутгейт. Аз изцяло го поддържам. След събота играчите са на националните тимове ”, показа испанецът. Той разкри, че Ерлинг Холанд е под въпрос за утрешния дуел против Брентфорд, само че положението му е по-добро.

Гуардиола разяснява и жребия за Купата на Лигата. “Гражданите ” ще се изправят против Ливърпул, а мачът е ден след финала на Световното състезание: “Когато се върнат, зевиси по какъв начин ще приключи Световното състезание, ще забележим с които играчи разполагаме и ще решим ”. 

Специлистът приказва и за напредъка на водача в класирането Арсенал под управлението на Микел Артета, с който работиха дружно на “Етихад ”. Попитан какъв е неговият принос за развиването на Артета, той отговори: “Бих желал да кажа огромен, само че ще ви излъжа. С Микел работихме дружно три години. Може би аз научих повече от него. Микел имаше сложни моменти първоначално, само че бе покрепен изцяло. Хората виждат по какъв начин работи всеки ден. Всички мениджъри желаят време, с цел да изградят нещо. Той го получи в Арсенал ”.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР