Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че критиците на

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че критиците на
Коментари Харесай

Гуардиола: Искат да обезценят успехите ни

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола съобщи, че критиците на клуба търсят причина, с цел да ги санкционират. Поводът на изявлението му бе следствието на УЕФА по отношение на финансовите интервенции на “гражданите”. След изявленията на “Шпигел”, в които бе извадена информация по какъв начин Сити нарушава разпоредбите, от европейската футболна централа и Висшата лига започнаха следствие.

“Хората натискат и желаят да намерят нещо сбъркано, съобщи Гуардиола. - Те желаят да подценят това, което реализираме. Не съм прекомерно обезпокоен какво ще кажат хората, в случай че спечелим купата, тъй като това, което се случва с УЕФА - те не ни признават никакви заслуги за постигнатото. Не ме вълнува, изобщо.”

Германското издание “Шпигел” разгласява серия от обвинявания към Ман Сити, основани на добити документи. От тях се вижда по какъв начин клубът е нарушил финансовия фейрплей. Списанието също така твърди, че “гражданите” са платили 200 000 паунда на сътрудника на Джейдън Санчо, когато играчът е бил на 14 години. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР