Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че играчите на

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че играчите на
Коментари Харесай

Гуардиола: От девет години всеки сезон започвам като фаворит

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола съобщи, че играчите на клуба, взели участие на международното състезание, са на линия за старта на Висшата лига, макар че започнаха подготовка доста по-късно от съотборниците си. В неделя " жителите " стартират шампионата с посещение на Арсенал.

Гуардиола добави, че е изцяло удовлетворен от играчите, с които разполага, откакто Сити не бе толкоз деен на трансферния пазар за разлика от предходни години. " През последните два сезона, изключително последния, тимът сподели, че може да се разчита на него. Вярваме, че имаме добър състав. Миналия сезон неведнъж споделих, че не може да харчиме всеки сезон, колкото изхарчихме предходната година. Тогава взехме решение да харчим по този метод, тъй като имахме седем, осем играчи над 31 години ", разяснява Пеп. - Доволен съм от тима, с който разполагам. Освен това ние нямаме повече пари за харчене - това е истината. "

Испанският ментор показа, че няма проблем с това неговият тим да е определян като любимец за купата: " От девет години съм в тази обстановка, няма проблем. От девет години всеки сезон, с изключение на може би първият ми в Барселона - спечелихме требъл и оттогава сме любимци. Така че, благодаря ви, доста сте благи ". Премиър лийг 1 кръг, неделя 12 август  Арсенал 18:00предстои  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР