Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола вярва, че ще бъде

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола вярва, че ще бъде
Коментари Харесай

Гуардиола се притесни: Арсенал може да премине границата от 100 точки

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола има вяра, че ще бъде мъчно отборът му да настигне Арсенал в конкуренцията за купата във Висшата лига в Англия, написа организация " Ройтерс ". Испанският експерт също по този начин счита, че на тима ще са нужни 100 точки в шампионата, с цел да резервира купата си.

Арсенал, воден от някогашния асистент на Гуардиола - Микел Артета, води с 8 точки пред " жителите ", които са с мач по-малко. " Артилеристите " направиха тъждество 0:0 против Нюкасъл във вторник вечер и пропусна да усили задатъка си в подреждането на 10 точки. Манчестър Сити може да понижи разликата с водача, в случай че победи Челси в четвъртък.
 Силва за Халанд: Много се веселя, че в Сити има подобен състезател
Силва за Халанд: Много се веселя, че в Сити има подобен състезател

Той постоянно желае да вкара колкото се може повече голове, споделя португалецът

" Начинът, по който можем да понижим преднината на Арсенал е да играем добре и да печелим мачове ", съобщи Пеп Гуардиола на конференция по-рано през днешния ден.

" По метода, по който Арсенал се показва, те ще преминат границата от 100 точки. Ако продължат по този начин, ние няма да успеем да ги догоним. Трябва да сме съвсем съвършени от този миг нататък и да се надяваме те да изгубят точки. Вчера бяха отлични против Нюкасъл, само че видяхте какво се случи ", добави Гуардиола.

Попитан за компликациите, които изпитва Челси, испанецът разяснява: " Така е във Висшата лига. Всеки тим е сложен противник. Точно по тази причина на въпросите за прогнози при започване на сезона споделям, че не зная. Никой не знае какво ще се случи. Ще забележим какво ще се случи в този момент след Мондиал 2022. Може да станат много неща. Няма значение на коя позиция си, тъй като постоянно е мъчно ", сподели още наставникът на Манчестър Сити.

Гуардиола разгласи, че по-късно ще бъде преценено дали бранителят Аймерик Лапорт ще бъде на линия за срещата с Челси, само че дуела сигурно ще пропусне централният защитник Рубен Диаш.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР