Mениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола сподели, че се чувства

...
Mениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола сподели, че се чувства
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола: Винаги се чувствам зле, когато не направим добър мач

Mениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола показа, че се " усеща отговорен ", че неговият отбор не е зарадвал почитателите на " Етихад " с добра игра и победа над Саутхемптън в мач от петия кръг на Висшата лига. Двубоят приключи при нулево тъждество, а " жителите " съумяха да насочат едвам един прецизен удар във вратата на противника.

През седмицата Гуардиола имаше спор с почитателите на Сити, откакто показа, че се надява стадионът да бъде цялостен за дуела със " светците ", намеквайки за немалкото празни седалки по време на успеха над Република България Лайпциг с 6:3 в Шампионската лига. " Винаги се усещам зле, когато не създадем добър мач. Феновете идват, с цел да гледат шоу и когато това не стане, се усещам отговорен, тъй като не играхме добре ", сподели след дуела испанецът.

Срещу Лайпциг по трибуните на " Етихад " имаше малко над 38 хиляди фена при потенциал на стадиона 55 хиляди, до момента в който против Саутхемптън последователите на домакините бяха 52 698. " Не съм казвал нищо неприятно след мача с Лайпциг. Казах, че ни следва извънредно тежък мач против Саутхемптън и ще имаме потребност от поддръжката на почитателите. Никога не се окайвам какъв брой хора идват на мачовете, не знам за какво хората ми задават този въпрос. Благодарен съм даже на 85 или 100 души по трибуните ", изясни Гуардиола.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР