Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола сподели, че не вижда

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола сподели, че не вижда
Коментари Харесай

Гуардиола не се сърди на Агуеро

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола показа, че не вижда никакъв проблем в това, че звездата на отбора Серхио Агуеро е бил в Амстердам в почивния си ден, където обаче за негово злощастие претърпя сериозен пътен случай.

Аржентинецът катастрофира с такси на път за летището в холандската столица, където той бе на концерт на колумбиеца Малума.

СНИМКИ: Колан и въздушни възглавници избавили Агуеро

Агуеро счупи ребро, а фактът, че е бил с защитния си колан е предотвратил надалеч по съществени пострадвания на футболиста.

Все отново нападателят ще отсъства близо два месеца, което значи, че ще пропусне значими дуели за „ жителите “ в Англия и Европа.

„ Това е един почивен ден. Мисля, че те получават този ден, с цел да бъдат щастливи. Не ми харесва концепцията да упражняват всеки ден и желая те да се забавляват. Това е просто един случай “, разяснява метафизичен Пеп Гуардиола.

Агуеро потрошен след злополука в Холандия

„ Тази заран бях ангажиран с тренировката на тима и ще приказвам с него следобяд. Бяхме разтревожени, откакто разбрахме какво се е случило. Той сигурно не може да играе на следващия ден и най-вероятно ще пропусне мачовете с националния си тим. По първи усещания той има счупено ребро. Точно какъв брой време ще бъде отвън терените не знам. Добре е. Това което има значение в дали е здрав. Не е значимо дали може да играе или не, а това да е добре “, сподели още испанският експерт.

В събота Манчестър Сити гостува на Челси в дербито от 7-ия кръг на Висшата лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР