Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола сподели, че не е

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола сподели, че не е
Коментари Харесай

Гуардиола недоволен след разгрома на Сити

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола показа, че не е удовлетворен от представянето на своите ученици против Уест Хем в мача от откриващия кръг на Висшата лига, макар че "гражданите " разрушиха противника си с 5:0 в Лондон.

Хеттрик на Рахийм Стърлинг и голове на Габриел Жезус и Серхио Агуеро донесоха безапелационния триумф на първенците, които излязоха отпред в класирането още след първия си мач.

"По отношение на резултата съм удовлетворен. Не мога да скрия, че съм щастлив от този мач. След като спечелихме 14 следващи мача в края на предишния сезон, в този момент към този момент имаме 15 следващи победи. Но не съм удовлетворен от представянето”, показа експертът.

„ През първото полувреме бяхме невнимателни с подаванията, не бяхме прецизни. Но това е обикновено. Това е първият ни мач, посещение, по обяд, при горещо време, обикновено е. От началото на второто полувреме играхме по-добре, бяхме по-спокойни, правехме повече подавания. След 3:0 мачът свърши ", разяснява Гуардиола след триумфа.

Системата за Видео-асистент рефер (ВАР), която от този сезон ще работи и във Висшата лига, взе две значими решения в мача, като първо гол на Жезу бе анулиран, а по-късно изпусната от Агуеро дузпа бе пребита, като при втория опит аржентинецът не сбърка.

"Единственото ми предпочитание е ВАР да не прави неточности. Моля ви. Ако е засада, е засада. Ако е игра с ръка, е ръка. Правилата са правила, няма проблем. Единственото ми терзание е ВАР да не прави неточности. Но мисля, че по този начин ще бъде по-честно ", показа испанският експерт. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР