Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола смята, че Ерлинг Холанд

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола смята, че Ерлинг Холанд
Коментари Харесай

Гуардиола: Холанд не е завършен футболист

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола счита, че Ерлинг Холанд надалеч не е приключен състезател, а може да се развива още. Норвежецът дебютира във Висшата лига с два гола против Уест Хам. Утре той ще има нови благоприятни условия да се разпише, защото “гражданите ” одобряват новака Борнемут.

“Той е извънреден футболист, само че ние сме дружно от един месец. Аз не обичам нападателят да стои и да чака топката да стигне до него. Ако Холанд желае да се връща обратно, той може да го парви. Ерлинг има огромен капацитет за развиване. Той не е приключен състезател, а може да бъде по-добър и има желанието да се развива. Не съм виждал състезател, може би Меси, който да е приключен като футболист ”, съобщи Гуардиола.

Испанецът разяснява и Серхио Гомес, който скоро ще стане футболист на Ман Сити. 21-годишният ляв защитник идва от Андерлехт. Гуардиола изясни, че играчът няма да бъде пращан чартърен, а ще бъде част от състава за сегашния сезон. Наставникът добави, че Калвин Филипс има болки и ще пропусне срещата с Борнемут.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР