Мениджърът на Манчестър Сити – Пеп Гуардиола, си позволи много

...
Мениджърът на Манчестър Сити – Пеп Гуардиола, си позволи много
Коментари Харесай

Гуардиола налетя на противников играч

Мениджърът на Манчестър Сити – Пеп Гуардиола, си разреши доста грозно държание след измъчената победа с 2:1 над Саутхямптън в среща от 14-ия кръг на Висшата лига, играна на "Етихад ".

"Гражданите " стигнаха до триумфа с гол на Рахим Стърлинг в 96-ата минута и страстите взеха връх. След последния съдийски сигнал испанският познавач стартира да крещи право в лицето на звездата на "светците " Нейтън Редмънд.

23-годишният полузащитник съумя да резервира хладнокръвие, а на конференцията Гуардиола беше помолен да разяснява случката. "Казах му какъв брой добър футболист е. Саутхямптън има супер надарени играчи. Редмонд е доста добър един против един със противника. Но те не желаеха да играят. В последните минути единствено бавеха времето. Просто желаех да се надиграваме ", оправда се мениджърът на Сити.

"Гражданите " се намират в страхотна серия от дванадесет следващи победи във Висшата лига и са водач с осем точки пред преследвача си Манчестър Юнайтед. В идващия кръг възпитаниците на Гуардиола одобряват намиращия се в сериозна рецесия тим Уест Хям. Мачът ще се играе на 3 декември, неделя, от 18.00 часа наше време.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР