Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола се пошегува, че е

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола се пошегува, че е
Коментари Харесай

Гуардиола: Аз съм гений

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола се пошегува, че е талант, откакто двойна промяна донесе три точки за Манчестър Сити при гостуването на Челси и приближи отбора на 5 точки до водача Арсенал в борбата за купата във Висшата лига.
 Гуардиола: Това е Висшата лига, тук всички са готини
Гуардиола: Това е Висшата лига, тук всички са готини

" Никой не знае кой ще е първенец "

Резервата Рияд Марез вкара единствения гол за триумфа с 1:0, а асистенцията бе дело на различен състезател, влезнал като промяна - Джак Грийлиш. Двамата се появиха на терена единствено три минути, преди да изработят победното попадение.

" Първото полувреме играхме прекомерно повърхностно. Не създадохме положения за гол, нашата преса беше толкоз слаба, че не бяхме добре проведени, само че през второто полувреме коригирахме неточностите и надиграхме Челси във всички аспекти на играта ", разяснява Гуардиола след мача.

" Аз съм талант. След мача с Евертън ме попитаха за какво не направих промяна до 81-та минута. Помислих за това през днешния ден и направих няколко и спечелихме. Хората имат настройката, че през ноември към този момент сме първенци, а това е невероятно. Други тимове не са подложени на това напрежение. След четири трофеи за пет години не е елементарно да още веднъж да бъдем на върха. Хубаво е да сме покрай върха, само че с метода, по който Арсенал играе, те заслужават да са първи ", разяснява Гуардиола.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР