Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола се надява, че ще

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола се надява, че ще
Коментари Харесай

Гуардиола иска нов договор

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола се надява, че ще остане отпред на отбора, само че призна, че би трябвало да усъвършенства резултатите си, в случай че желае договорът му да бъде продължен.

Испанецът, който изведе " жителите " до две трофеи от идването си в клуба през 2016 година, има контракт до края на сезона.

" Бих се радвал да остана тук по-дълго ", сподели 49-годишният управител.

" Но с цел да получа нов контракт, би трябвало да си го заслужа. Това ще стане ясно през този сезон с метода, по който играем и по който се развиваме ", добави Гуардиола преди първия формален мач на отбора за сезона против Уулвърхямптън, който е по-късно довечера.

През приключилия неотдавна сезон 2019/20 Манчестър Сити стигна единствено до един трофей - купата на Лигата, като остана на 18 точки зад първенеца Ливърпул и отпадна на четвъртфиналите в Шампионската лига.

" Ръководството не ме е притискало за нищо. Позволяват ми да работя по най-хубавия метод и това ще продължи. Пред мен не са поставяни условия да спечелвам съответни титли, а единствено да играя. Знам какви са стандартите в Манчестър Сити, тъй че би трябвало да заслужа нов контракт с победи ", добави Гуардиола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР