Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, призна, че в

...
Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, призна, че в
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола: Изплашени сме от кацането на самолета при завръщането от Лисабон

Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, призна, че в тима са били изплашени след кацането на самолета при завръщането от Лисабон след дуела от Шампионската лига против Спортинг. Бурята над Манчестър принуди водача да избра приземяване в Ливърпул. " Небесносините " се завръщаха от Португалия след победа с 5:0.

" Изглеждаше по-страшно, когато видях видеото. Не го усетихме тъкмо по този начин сега. Пилотът се оправи необикновено, приказва с нас и беше изцяло спокоен. Опитахме да кацнем в Манчестър, само че в последна сметка го направихме в Ливърпул. Чувствахме се обезпокоени, само че водачът пристигна и приказва с нас, с цел да ни успокои ", съобщи испанският експерт пред медиите.

В събота водачът в шампионата на Англия приема Тотнъм, а Гуардиола чака доста сложен дуел.

" Да загубиш четири следващи пъти не е по никакъв начин елементарно, изключително за топ тимовете. Те имат съществени нападатели, които постоянно са ни създавали извънредно доста проблеми. Тотнъм има доста качество в състава си. Въздействието на Антонио Конте върху тима е видно ", сподели още Гуардиола пред медиите.

Лондончани са в серия от три поредни провали, до момента в който Сити продължава да води в класирането във Висшата лига.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР