Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола призна, че отборът му

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола призна, че отборът му
Коментари Харесай

Гуардиола: Хората не си дават сметка, но загубата от Реал беше полезна за нас

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола призна, че тимът му няма да не помни разочарованието от мача с Реал Мадрид. Той сподели това на конференцията преди мача на отбора му с Нюкасъл в неделя.

" Не сме говорили. Никакви думи не могат да ни оказват помощ за това, което усещаме всички ", прям бе испанецът.

Той не скри, че тимът му към момента е шокиран след отпадането. " Въпрос на време е. Трябва да спим, колкото е допустимо по-добре и да мислим за идната си цел ", сподели още Гуардиола.
 Барселона жертва Де Йонг поради Бернардо Силва
Барселона жертва Де Йонг поради Бернардо Силва

Предложи замяна на Манчестър Сити

" Как е допустимо да го забравим? Ще играем против Нюкасъл със загатна за това ", призна той.

" Това, което изживяхме в Мадрид, ще ни послужи за бъдещето като клуб и като тим. Хората не си дават сметка, само че аз ви споделям, че това е добре за нас ", има вяра експертът.

" Събота ще се съберем за първи път дружно. Ще приказваме за това кои сме като тим, за това какво направихме на полуфиналите, за това какъв брой положителни бяхме, освен в тези два мача, само че и през целия сезон, и ще опитаме още веднъж да бъдем в последните седмици ", увери Гуардиола.

" Това е може би един от моментите, откогато съм треньор, в които аз съм най-горд, че съм в този клуб. До последния ден ще дадем всичко от себе си ", даде обещание Пеп Гуардиола.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР