Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола похвали колегата си от

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола похвали колегата си от
Коментари Харесай

Гуардиола похвали Гаярдо, който е смятан за фаворит за треньор на Барса

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола похвали сътрудника си от Ривър Плейт Марсело Гаярдо. Той е обвързван с интерес със мощен интерес от Барселона. Според аржентинските медии точно Гаярдо е с най-хубави шансове за заместител на Ернесто Валверде при още неубедителни резултати на “синьо-червените”.

Аржентинският експерт е разговарял с шефове на “лос кулес” и е дал отговор, че сега е концентриран върху Копа Либертадорес. Гаярдо има контракт с “милионерите” до 2021 година. 43-годишният треньор е с над 200 срещи като футболист на Ривър Плейт, а в Европа е играл за отборите на Монако и Пари Сен Жермен.

От 2014-а води отбора на Ривър Плейт, с които през предходната година победи точно в Копа Либертадорес след героичен край в две срещи против Бока Хуниорс.

"Гаярдо прави невероятни неща в Ривър Плейт. Има резултати, които не мога да обясня. Един от тях е за какво той не беше приет за най-хубав треньор на годината. Трябва да обърнем повече внимание на южноамериканския футбол. Футболът наподобява съществува единствено в Европа ", за Гуардиола пред "TNT Sports ".
Примера дивисион 8 кръг, неделя 6 октомври  Барселона 22:00предстои  Севиля
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР