Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола отдаде емоционална почит на

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола отдаде емоционална почит на
Коментари Харесай

Последното послание на Пеп Гуардиола към Юрген Клоп, след като шефът на Ливърпул повдигна обвинения срещу Манчестър Сити

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола отдаде прочувствена респект на напускащия Ливърпул управител Юрген Клоп, защото беше разчувстван до сълзи, когато обсъждаше немския треньор.

Клоп пое Ливърпул за финален път в неделя, когато Манчестър Сити завоюва четвъртата си поредна купа, а Гуардиола отдели време, с цел да даде трогателен отговор за своя дълготраен противник. Гласът на шефа на Сити съвсем се пречупи, когато той акцентира какъв брой значима е ролята на Клоп за неговото придвижване напред.

„ Ще ми липсва доста “, сподели Гуардиола, „ Юрген беше в действителност значима част от моя живот.. Той ме изведе на друго равнище като управител.

Имам възприятието, че ще се върне и доста ви благодаря за думите му, само че той знае, че зад мен стои. доста, което този клуб ми дава, другояче самичък не мога да го направя. Достатъчно преклонен съм, с цел да схвана това.

„ Той ми оказва помощ с тима си, той е бил огромен играч в живота ми. Не открих метода, по който мога да ги санкционира, както мога да намеря за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР