Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола остана изключително доволен от

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола остана изключително доволен от
Коментари Харесай

Пеп: Няма как да вкарваме по 4 гола за 20 минути, това става само по приказките

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола остана извънредно удовлетворен от безапелационната победа с 4:1 на неговия отбор против белгийския Брюж в следващ мач от груповата фаза на Шампионската лига. Той също посочи, че не трябва хората да чакат нереалистични неща от "гражданите " и че няма лесни мачове на това равнище.

"Напълно заслужена победа. Прибрахме се малко откакто получихме гол, само че второто полувреме се представихме доста мощно. те се защитаваха надълбоко и бе мъчно да пробием. Стана прекрасен мач, значимо е, че взехме шест точки от мачовете с Брюж след загубата в Париж. Много съм удовлетворен. Всеки мач е сложен, само че ние играхме доста добре и показахме приказен дух. Доволен съм. Допуснахме изравнителен гол, което леко ни разстрои, само че през второто полувреме натиснахме и постигнахме головете, които заслужавахме ", счита Гуардиола.

"Ако хората чакат да бележим 4-5 гола до 20-ата минута, това няма по какъв начин да стане. Това става единствено в приказките и фантазиите. Само тъй като спечелихме с 5:1 преди две седмици, това не значи, че същото ще се случи още веднъж. Много съм удовлетворен от представянето ни като цяло. В този шампионат в никакъв случай не е елементарно. Всяка победа е значима за нас ", добъви испанецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР