Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола остана доволен от

...
Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола остана доволен от
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола: Когато Ливърпул играе добре, може да те унищожи

Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола остана удовлетворен от триумфа на отбора му с 3:2 над Ливърпул на 1/8-финала за " Карабао Къп ". " Гражданите " детронираха носителя на трофея и направиха нова крачка към спечелването му.

" След Световното и дългата отмора без футбол и двата тима се показаха ослепително, с високо равнище и огромен интензитет в играта. Срещу Ливърпул постоянно е мъчно. Когато играят добре, могат да те унищожат. Те бързо придвижват топката в предни позиции и умеят да основават положения.

Комплименти за играчите ми, че се опълчиха на този тим. Ако играеш без темп и кураж, е невероятно да спечелиш. Истина е, че играчите, които се причислиха към тима след седмицата отмора бяха позагубили малко темп, само че не доста. По-трудно бе за играчите, които останаха тук и имаха сълга отмора като Ерлинг и Коул. Те обаче бяха брилянтни и се показаха повече от добре.

" Кевин гореше в играта. Какъв футболист! Той е тук към този момент осем години и е безспорна легенда. През първото полувреме момчетата от академията играха доста мощно. Отдавна не бях виждал такова показване като на Рико Люис. Той е единствено на 17 или 18 години, а видяхте по какъв начин се движи без топка. Щастливи сме, че го имаме за идващото десетилетие. Дано го задържим. Начинът, по който игра, бе свръхестествен ", сподели Гуардиола.
 Манчестър Сити победи Ливърпул с 3:2 за Купата на лигата
Ман Сити победи в дуела против Ливърпул за Купата на лигата

Завързан мач на " Етихад "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР