Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, очаква спад в

...
Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, очаква спад в
Коментари Харесай

Гуардиола: Имаше празник след двубоя с Челси, не знам как се чувстват сега в отбора

Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, чака спад в представянето на футболистите на " небесносините " след запазването на шампионската купа в Англия. Испанският експерт предизвести играчите, че към момента за тима предстоят значими дуели.

" Имаше празник след дуела ни против Челси. Не знам по какъв начин се усещат в този момент в тима. Всички би трябвало да тичат доста и да се приготвят добре за двата финала, които ни предстоят. Високите стандарти би трябвало да бъдат поддържани. Нормално е да опитаме да пестим сила. Играем в шампионата за купата на футболната асоциация, в шампионата и Шампионската лига. Арсенал имаше единствено турнирни мачове. Изразходваме големи сили. Всеки футболист може да окаже въздействие. Понякога пет минути са по-важни от цялото останало време в мачовете ", разяснява Гуардиола пред медиите, представен от Ройтерс.

Сити играе като посетител против Брайтън в сряда в мач от шампионата. " Небесносините " към този момент завоюваха купата във Висшата лига, като могат да създадат требъл с купата на Футболната асоциация и Шампионската лига. Съперници на тима от Манчестър по пътя към трите купи са надлежно Манчестър Юнайтед и Интер Милано.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР