Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола коментира предстоящия финал в

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола коментира предстоящия финал в
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола: Няма значение дали сме фаворити или не

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола разяснява идния край в Шампионската лига. “Гражданите ” още веднъж имат късмет да стигнат до по този начин бленувания трофей, откакто преди две години изгубиха на финала. Този път техен противник в борбата за трофея е Интер.

“Да спечелиш Шампионската лига е фантазия. Да постигнеш нещо, постоянно ти би трябвало точната съразмерност от пристрастяване, предпочитание и воля за победа. Да сме тук е фантазия за нас. Не мога да управлявам мнението на хората за мача. Аз се съсредоточвам върху това, което аз мога да направя. Случилото се през сезона няма значение. Ако погледнете историята, хората може да кажат, че Интер е по-голям клуб, само че това не е значимо. Да сме любимци или не, няма значение. Представянето на терена ще направи разликата ”, съобщи Гуардиола.

“Това е ден за тържество. За почитателите на Манчестър Сити и Интер е ден да бъдат щастливи и да честват, че са тук. Това е финалът. Шампионската лига е необикновено съревнование. Знаем какъв брой е значимо ”, добави той.

Испанецът приказва и за противника: “Те могат да те нападат през средата, те могат да те нападат по крилата. Това е мъчно за управление. Ако се стигне до обстановки един на един, могат да те унищожат. Ще се опитат да се пазят по най-хубавия метод ”.

Попитан какви са уроците от предходния край, когато отборът му загуби от Челси, Гуардиола отговори: “Това е друг мач - две години по-късно, доста неща се случиха в този интервал. Имахме проект за добър мач против Челси, само че не се получи. Утре ще бъде същото, подготвени сме. Играчите имат положително чувство, знаейки, че би трябвало да почитат качествата на Интер ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР