Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола каза, че все още

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола каза, че все още
Коментари Харесай

Холанд аут за мача с Лестър?

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола сподели, че към момента не знае дали Ерлинг Холанд ще бъде подготвен за съботното посещение на Лестър във Висшата лига.

Холанд, който означи 22 гола в 17 мача за Сити този сезон, бе заменен на почивката в мача против някогашния му тим Борусия Дортмунд, приключил 0:0 в Шампионската лига в средата на седмицата, като Гуардиола сподели, че играчът  е получил контузия и не се е чувствал добре.
 
" Ерлинг към този момент е по-добре, само че упражняваме след няколко часа и ще преценим. След тренировката ще решим ", сподели Гуардиола на конференцията преди мача.

Ако Холанд не може да играе, на негово място ще стартира другият нов нападател от това лято Хулиан Алварес.

Аржентинският национал вкара четири гола за Сити - единствено един във Висшата лига, като мачът в Дортмунд във вторник беше едвам четвъртият му като титуляр.

" Ако Холанд не играе, тогава Алварес е естественият първи вид да го размени. Не осъждам Хулиан по това какъв брой голове е отбелязал. Ако играе 90 минути всеки мач и той ще вкарва голове. Може би не като Ерлинг, само че ще вкарва голове ", сподели Гуардиола.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР