Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола изрази мнение, че неговият

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола изрази мнение, че неговият
Коментари Харесай

Гуардиола: Триумф в първенството ще ни помогне емоционално за реванша с Ливърпул


Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола изрази мнение, че неговият тим ще получи мощен прочувствен заряд, в случай че през днешния ден победи Манчестър Юнайтед и си подсигурява купата във вътрешното състезание.

"Гражданите" се нуждаят единствено от една победа за победа в Премиършип, само че всички мисли сега са ориентирани към подготовката за реванша от Шампионската лига с Ливърпул, който съкруши Сити с 3:0 в първия мач. Ответната среща ще се играе във вторник в Манчестър.

"Резултатът от градското дерби може да ни помогне прочувствено да се подготвим за дуела във вторник. Смятаме да спечелим това дерби, макар че мислите ни ненапълно ще бъдат ориентирани към идващия мач. Искаме да отпразнуваме шампионската купа вкъщи, при цялостен стадион и ентусиасти, подкрепящи тима, те заслужават това. Ние обаче сме изтощени, а Юнайтед почиваха цяла седмица. Остават ни седем срещи и ни е нужно да спечелим една или две от тях. Работата е съвсем свършена, близо сме до купата. Съвпадение е, че можем да станем първенци при триумф в дербито с Юнайтед", разяснява Гуардиола. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР