Мениджърът на Манчестър сити Пеп Гуардиола е уверен, че тимът

...
Мениджърът на Манчестър сити Пеп Гуардиола е уверен, че тимът
Коментари Харесай

Гуардиола: "Сити" ще води пред "Ливърпул" преди последния кръг

Мениджърът на " Манчестър сити " Пеп Гуардиола е убеден, че отборът му ще влезе в последния кръг във Висшата лига с задатък пред " Ливърпул ". Двата тима водят гневна борба за златните медали, като сега " жителите " са с една точка пред мърсисайдци – 92 против 91.

До края на сезона има два кръга, в които " Сити " среща " Лестър " и " Брайтън ", а хората на Юрген Клоп се изправят против " Нюкасъл " и " Уулвърхемптън ".

През уикенда " жителите " победиха " Бърнли " като посетител с 1:0, откакто топката мина голлинията с по-малко от 3 сантиметра. Според Гуардиола обаче " Сити " не е имал шанс да вкара повече голове.

" Има и такива мачове, само че мисля, че заслужавахме да получим дузпа. Въпреки това трите точки са по-важни. Убеден съм, че ще победим идващия понеделник, би трябвало да го създадем, с цел да сме пред " Ливърпул " в последния кръг ", сподели Гуардиола.

Според него това ще има психически резултат върху тима му, вместо да се постанова за следващ път да догонва мърсисайдци. Каталунският експерт прикани и за успокоение до идващия понеделник. Сезонът ще влезе в историята, откакто за пръв път тим, който има 90 или повече точки няма да стане първенец.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР