Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола е фен на

...
Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола е фен на
Коментари Харесай

Гуардиола: Дори три поредни титли в ШЛ няма да компенсират това, което ми причини Джулия Робъртс

Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола е почитател на Джулия Робъртс. Специалистът разкри разочарованието си, когато е схванал, че тя е отишла на мач на Манчестър Юнайтед.

През ноември 2016 година американската суперзвезда и фамилията й участваха на мача на " алените дяволи " против Уест Хем на " Олд Трафорд ". След мача Робъртс се снима на терена на стадиона.

" Каквото и да се случи в Шампионската лига тази година, даже и да спечелим или вземем трофея три следващи пъти, към този момент съм се провалил. В живота ми има трима идола. Майкъл Джордан, Тайгър Уудс и Джулия Робъртс. Това са моите три идола.
 Ерлинг Халанд след голеадата му против Република България Лайпциг: Можех да вкарам повече
Ерлинг Халанд след голеадата му против Република България Лайпциг: Можех да вкарам повече

Спечелихме със 7:0 и показахме мощ в шампионат, който обичам, споделя той

Джулия Робъртс пристигна в Манчестър преди няколко години. Нито през 80-те или 90-те години, нито в ерата на Алекс Фъргюсън, когато Ман Юнайтед взимаше трофей след трофей. Тя пристигна, когато Сити беше по-добър от Юнайтед в продължение на 4-5 години.

Но Робъртс не пристигна да гледа нашата игра. Тя отиде на мача на Ман Юнайтед. Ето за какво даже спечелването на Шампионската лига няма да промени нищо, тъй като Джулия Робъртс посети Манчестър и не пристигна на нашия мач.

Дори спечелването на Шампионската лига няма да облекчи разочарованието ми, че Джулия Робъртс, моят кумир, отиде на мача на Юнайтед ", сподели Гуардиола.
 Манчестър Сити победи Република България Лайпциг с 7:0 в мач от Шампионска лига
Безмилостен Сити унижи Република България Лайпциг и се класира за 1/4-финалите, Халанд избухна с пет гола

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР