Мениджърът на Манчестър Сити – Пеп Гуардиола, бе доволен от

...
Мениджърът на Манчестър Сити – Пеп Гуардиола, бе доволен от
Коментари Харесай

Гуардиола: Играхме все едно сме вкъщи

Мениджърът на Манчестър Сити – Пеп Гуардиола, бе удовлетворен от успеха с 4:0 като посетител на Фейенорд на старта на Шампионската лига.

"През предишния сезон не спечелихме нито едно посещение в Шампионската лига и в навечерието на този мач си поговорихме за това. Ако желаеме да създадем стъпка напред, би трябвало да реализираме положителни резултати освен вкъщи, само че и на непознат терен. Днес играхме в действителност добре. Разбира се, ранният гол доста ни оказа помощ. Още не сме постигнали нищо и ни следва доста работа, само че тази победа беше значима и ни дава убеденост ", сподели Гуардиола.

"Най-важното нещо за триумфа е равнището на футболистите. Добрият треньор се обляга на качествата на своите играчи. Манчестър Сити свърши отлична работа на трансферния пазар и притегли петима футболисти, които ще са ни от огромна изгода. Същото вършат Пари Сен Жермен, Барселона и останалите грандове. За нас беше хубаво, че съумяхме като посетител да играем със същата преса и същото въодушевление в офанзива, както вкъщи. Освен това, не позволихме на домакините да контраатакуват рисково ", удовлетворен бе мениджърът на Сити.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР