Мениджърът на Манчестър Сити и бивш треньор на Барселона Джосеп

...
Мениджърът на Манчестър Сити и бивш треньор на Барселона Джосеп
Коментари Харесай

Гуардиола призна величието на Реал Мадрид

Мениджърът на Манчестър Сити и някогашен треньор на Барселона Джосеп Гуардиола призна величието на Реал Мадрид. Испанецът уточни " белия балет " като най-хубавия клуб в последното десетилетие. За този интервал " лос бланкос " победиха 4 пъти в Шампионската лига, като сториха и немислимото с три следващи трофея.
 Гуардиола е безапелационен, няма да поема Ювентус
" Ако някой си мисли, че с отпадането на Реал Мадрид, шампионатът е станал по-лесен, бърка. Четири трофеи за пет сезона е нещо изумително. Също толкоз изумително е, че отпаднаха. За мен Реал беше любимец да завоюва и този сезон.

Те са същия необикновен отбор. Надявам се да достигнем до четвъртфиналите, само че там ни чакат тимове, които са на високо равнище като Реал ", разяснява Гуардиола преди реванша от 1/8-финалите против Шалке 04. В първия мач " жителите " реализираха триумф с 3:2 и тази вечер би трябвало да създадат втората стъпка пред лична аудитория.

Докато беше отпред на Барселона Гуардиола не беше толкоз справедлив към достиженията на Реал. В предходно свое изявление, направено през януари т.г., той дефинира каталунците, Байерни Ювентус като най-хубавите клубове в света за десетилетието.
Реал изпраща нулев сезон, откакто отпадна и от Шампионската лига против Аякс.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР