Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола вярва, че Серхио Агуеро

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола вярва, че Серхио Агуеро
Коментари Харесай

Гуардиола вярва, че Агуеро ще остане в Манчестър Сити

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола има вяра, че Серхио Агуеро ще остане част от неговия тим и през идващия сезон.

От Атлетико Мадрид са осъществили връзка с нападателя на Манчестър Сити Серхио Агуеро. Според "Марка " "дюшекчиите " желаят голмайстора на "гражданите " за заместител на Антоан Гризман, който по всяка възможност ще премине в Барселона.

Кун не е отхвърлил опцията за завръщане в Атлетико. Аржентинецът обаче е помолил диалозите да бъдат отсрочени за след финалите на Световното състезание, защото нападателят желае да се концентрира върху представянето си в Русия.

Агуеро, който има контракт с Манчестър Сити за още две години, напусна Атлетико през 2011-а след пет сполучливи сезона с екипа на "дюшекчиите " и 101 гола във всички шампионати.

„ Моето предпочитание е той да остане при нас. Не считам, че ще напусне. Казах го и през предходната година. Серхио ще остане тук, тъй като стадият му в Манчестър към момента не е завършил “, разяснява Гуардиола.

"Казах доста пъти това през предишния сезон, споделям го и през днешния ден. Мисля, че няма да се стигне до неговото овакантяване, въпреки че във футбола в никакъв случай не знаеш какво ще се случи и в никакъв случай не би трябвало да казваш в никакъв случай ".
"Не мисля, че Агуеро ще си тръгне. По-скоро ми се желае да не си тръгне. Но не знам, ще забележим. И преди го споделих, може би 1000 пъти споделих, че до момента в който Агуеро желае да остане, той ще бъде част от този клуб. "

„ Всички в клуба желаеме и Стърлинг да остане при нас, макар че той към момента не е възобновил своя контракт “, добави Пеп.

„ Няма никакво подозрение, че нашата цел е да приключим сезона със 100 точки. Преминахме през доста огромни компликации през сезона. Спечелването на 18 следващи мача се оказа решаващо.”

„ Рой Ходжсън е необикновен управител. Той направи страхотни неща отпред на Кристъл Палас. Мисля, че е най-хубавият управител през сезона. “

„ Когато притеглим един футболист, в никакъв случай не може да знаем по какъв начин ще пасне той. Всеки един човек се нуждае от време за акомодация. Изключително съм удовлетворен от играта на Бернардо Силва. Той направи един страховит сезон. Много съм впечатлен от неговата работа. Той има положителни връзки с всички в състава. Бернардо е страховит във всеки един аспект “, сподели още Хосеп Гуардиола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР