Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола вижда в Иско идеалния

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола вижда в Иско идеалния
Коментари Харесай

Гуардиола заменя Давид Силва с Иско в близките седмици

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола вижда в Иско идеалния заместител на Давид Силва на „ Етихад”. Футболистът на Сити призна по-рано през седмицата, че ще напусне „ гражданите” след края на идващия сезон, като това ще постави завършек на 10-годишния му престой в Манчестър. През това време Силва завоюва четири трофеи, две купи на ФА и четири Купи на Лигата.

Бъдещето на Иско пък е обект на спекулации в последните седмици, като испанският Marca твърди, че Гуардиола е изискал национала на Ла Роха като заместител на Силва в тима му. 27-годишният Иско е бил известен от Зинедин Зидан, че не попада в проектите му за идния сезон. Именно по тази причина борда на испанския исполин ще изслуша предложения за играча, който записа едвам 11 старта през миналата акция в Ла Лига.

Реал котира доста високо Иско, който има още три години по своя контракт с клуба. Очаква се „ кралския клуб” да се раздели за не по-малко от 80 милиона евро с играча. Именно тези средства ще може да „ освежат” касата на клуба, който до този миг през лятото хвърли над 390 милиона евро за нови футболисти.

Очаква се Ман Сити да направи оферта в околните дни за футболиста, като Хосеп Гуардиола желае, в случай че се взима Иско, то той да дебаркира допустимо най-скоро на Острова. По този метод Сити ще добави дълбочината си в тима и ще се укрепи за офанзивата на по този начин бленувания трофей в Шампионската лига.

Шампионът на Англия до момента закупи единствено вратаря Зак Стефен, като е на път и да оформи прехвърлянето на Родри от Атлетико Мадрид.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР