Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола се изказа изключително ласкаво

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола се изказа изключително ласкаво
Коментари Харесай

Пеп "изчетка" Джерард преди срещата им във Висшата лига

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола се изрече извънредно ласкаво за легендата на Ливърпул , който понастоящем е управител на Астън Вила. Стиви Джи потегли с две победи отпред на бирмингамци, а в този момент ще се изправи против първенеца на Англия.
Сити гостува на Вила довечера от 22.15 часа българско време, а Гуардиола не пропусна да похвали Джерард както за сполучливите му първи стъпки като управител във Висшата лига, по този начин и за именитата му футболна кариера с отбора на Ливърпул.
" Невероятен състезател! Не беше зле ", майтапи се Пеп. " Кариерата на Джерард приказва задоволително за него. Той беше свръхестествен. Какъв състезател единствено, това мога да кажа. Фантастичен, достоверна легенда на Висшата лига и несъмнено - за почитателите на Ливърпул ", добави Гуардиола.
" Неговото начало в британския футбол беше ужасно. Радвам се, че прави добра работа ", разяснява треньорът на Сити. Като видиш тези две победи, разбираш каква работа е приключил и концепциите, които към този момент постанова. Определено ни следва тежък мач и предизвикателство ", сподели Гуардиола.
След успеха над Кристъл Палас .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР