Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола със сигурност изживя една

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола със сигурност изживя една
Коментари Харесай

Кампания "#ПепВън" след провала на "Манчестър Сити"

Мениджърът на " Манчестър Сити " Хосеп Гуардиола сигурно изживя една от най-кошмарните вечери в кариерата си през вчерашния ден (15 август). " Гражданите ", които бяха считани за любимец за спечелването на Шампионската лига, изгубиха с 1:3 от " Олимпик " Лион и отпаднаха на четвъртфинал в шампионата - за трети следващ път.

Феновете на отбора предстоящо бяха гневни, поради големите вложения и все по този начин изплъзващият се трофей. За това в обществените мрежи беше подета акция, означена с хаштага #ПепВън (#PepOut).

" Знам, че Пеп ни обезпечи някои положителни мемоари, само че изхарчи толкоз доста, а към момента не е решил проблемите в отбрана ", беше един от доводите.

Снимка: Twitter

" Не си нищо друго, с изключение на плешив шарлатанин! Махай се от клуба ми! ", декларира различен консуматор на обществените мрежи.

Снимка: Twitter

" В " Барселона " имаше подготвен тим, а в " Сити " изхарчи милиони и защо? Накрая спечелихме Купата на Мики Маус! ", ядосва се трети.

Снимка: Getty Images

Всъщност Гуардиола дойде в " Майнчестър Сити " през 2016 година Той съумя да изведе отбора до две шампионски трофеи на Англия (2018 и 2019 г.), както и до една Купа на страната (2019 г.).

Именно тези триумфи напомнят от " опозицията " на придвижването.

" 29 трофея за 11 години. 2 усъвършенствани върха във Висшата лига (за най-вече точки и за най-вече следващи победи), през април майка му умря поради COVID-19. И вие желаете този човек да бъде уволнен? Позор! ", пишат от другия лагер.

Снимка: Twitter

" Феновете на " Сити ", които желаят Пеп да бъде уволнен, са луди. Забравиха ли за трофеите, които завоюва, за играчите, които разви, за футбола, който те играят? Ако го махнат, клубът ще се трансформира в следващия, който единствено притегля играчи за доста пари. Като ПСЖ ", недоволства различен.

Гуардиола в действителност е много сполучлив управител в Шампионската лига. Докато бе отпред на " Барселона ", а по-късно и на " Байерн ", испанският експерт класира тимовете си на полуфинал в 7 от 7 случая.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР