Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола проведе специален разговор със

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола проведе специален разговор със
Коментари Харесай

Гуардиола проведе специален разговор с играчите на Манчестър Сити

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола организира специфичен диалог със своите футболисти след разочароващото отпадане на тима на четвъртфиналната фаза на Шампионска лига от Тотнъм.

Гуардиола се е опитал да убеди играчите, че те би трябвало да останат оптимално съсредоточени в мачовете до края на сезона, с цел да може Манчестър Сити да си обезпечи шампионската купа в Шампионска лига.

Пеп е настоял неговите футболисти да оставят настрани разочарованието след опустошителното отпадане от Шампионска лига, което постави завършек на очакванията на клуба да завоюва невиждан куадрупъл.

Гуардиола организира лека сесия, до момента в който се опитваше да почисти мозъците на своите играчи, с цел да ги накара да се настроят душевен за новия дуел против Тотнъм, който е от решаващо значение за борбата за купата в Премиършип.

Играчите на Манчестър Сити бяха душевен и физически смазани след отпадането от Шампионска лига. Футболистите пропуснаха бонус от 1 милион паунда.

Манчестър Сити освен е в играта за купата във Висшата лига, само че следва да играе на финала за Купата на Англия против Уотфорд.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР