Мениджърът на Манчестър сити Хосеп Гуардиола посвети победата срещу Наполи

...
Мениджърът на Манчестър сити Хосеп Гуардиола посвети победата срещу Наполи
Коментари Харесай

Гуардиола посвети победата на "Сити" на задържаните каталунски активисти

Мениджърът на " Манчестър сити " Хосеп Гуардиола посвети успеха против " Наполи " в Шампионската лига на арестуваните каталунски деятели Жорди Санчес и Жорди Кушарт. " Гражданите " се постановиха с 2:1 вкъщи и това даде мотив на треньора да насочи вниманието към политическата тематика.

" Посвещавам им успеха. Няма публично схващане, което да е по-голямо от концепциите. Дано излязат допустимо най-скоро. Част от нас е там (в ареста) с тях ", съобщи Гуардиола.

В Барселона близо 200 хиляди души стачкуваха след задържането на Санчес и Кушарт.

Гуардиола направи и друго забавно изявление, само че към този момент по футболна тематика. Според него " Наполи " е един от най-силните тимове, против които се е изправял в кариерата си, " в случай че не и най-силният ".

" Това беше прелестен мач, талантлив, сред два тима със сходни хрумвания, които играят постоянно в офанзива. Ако не си нападателен и прецизен с топката, не можеш да оцелееш против тях ( " Наполи " ) ", продължи Гуардиола.

" Манчестър сити " към този момент има три победи от три мача и е отпред в групата си. " Да имаме девет точки е доста значимо, още повече в сложна група като тази. Сега не можем да се отпускаме. Трябва да отидем за идващия мач и да опитаме да го спечелим ", уточни мениджърът на " жителите ".

Всичко, което би трябвало да знаете за: Кризата в Каталуня (69)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР