Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола похвали Кевин Де Бройне

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола похвали Кевин Де Бройне
Коментари Харесай

Гуардиола изумен от Де Бройне: Какво мога да кажа? Той бе отвъд съвършенството

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола похвали Кевин Де Бройне за формата му и умеенето да вкарва голове, откакто белгийският национал означи четири при успеха над Уулвърхемптън с 5:1. Де Бройне вкара хеттрик в границите на 17 минути по време на първото полувреме и добави още едно попадение след час игра, което приближи Сити още повече до шампионската купа на Англия.

"Какво мога да кажа? Във втората част на сезона той бе оттатък съвършенството ", сподели Гуардиола пред репортерите след мача. "Той постоянно е бил доста великодушен и има възприятие за асистенция, само че мисля, че през този сезон той закупи възприятието да бъде по-ефективен и да вкарва повече ", сподели испанецът.

"Той завоюва мача с Челси, той вкара против Реал Мадрид и непрестанно бележи решаващи попадения… Имам възприятието, че той си споделя: "Харесва ми, когато съотборниците ми идват да ме прегръщат след гол ". И това е добре ", сподели още Гуардиола.

Де Бройне е вкарал 19 гола във всички шампионати през сезона, което е най-хубавото му достижение с фланелката на тима. Той е дал и 13 асистенции.

"Трябва да влезеш в наказателното поле. Трябва да бъдеш покрай вратата на противника и той прави това все по-добре ", добави испанецът.

"Да се надяваме, че това ще продължи. Не просто тази година, а до края на кариерата му. Имам възприятието, че към този момент се любува на головете ", приключи Пеп Гуардиола.

Сити, който гостува на Уест Хем в неделя и приема Астън Вила в последния кръг, има потребност от 4 точки, с цел да си обезпечи втора поредна купа.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР