Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, похвали играта на

...
Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, похвали играта на
Коментари Харесай

Гуардиола: Фодън е най-добрият през сезона, той ще бъде легендарен играч

Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, похвали играта на халфа на първенците Фил Фоудън след успеха против градския противник Манчестър Юнайтед вкъщи с 3:1 след поврат в дербито от 27-ия кръг в британската Висша лига.

23-годишният британски национал означи два гола и има съществена заслуга за обрата в интерес на „ жителите “.

„ Ако печелите мачове за своя тим, ставате футболист от международна класа. Всички играят добре, само че би трябвало да можеш да осигуриш успеха и той го прави. Какво още мога да кажа? Той ще бъде именит състезател, тъй като в късата си кариера е взел участие в най-важните мачове, вкарвал е голове, печелил е трофеи и ето от кое място идва всичко това. Фодън е най-хубавият футболист през сезона, с цялото ми почитание към другите невероятни играчи. Никой от тях не беше толкоз основен за нас, колкото той през този сезон “, сподели Гуардиола, представен от BBC в неделя.

През актуалната акция Фил Фодън изигра 40 мача във всички шампионати, вкара 18 гола и направи 10 асистенции с екипа на Манчестър Сити, който се намира на второ място в класирането в шампионата на Англия.

He is him.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР