Мениджърът на Манчестър сити Хосеп Гуардиола остана силно впечатлен от

...
Мениджърът на Манчестър сити Хосеп Гуардиола остана силно впечатлен от
Коментари Харесай

"Това е невероятно": Гуардиола поиска разяснения около видеоповторенията

Мениджърът на " Манчестър сити " Хосеп Гуардиола остана мощно впечатлен от подмината дузпа по време на макар намесата на технологията за видеоповторенията (VAR). Той съобщи, че не схваща за какво не е даден углавен удар за нарушаване на вратаря Алекс Макарти против Фил Фодън.

Гуардиола уточни, че и в други мачове от Висшата лига е имало решения след потребление на VAR, които не схваща.

" Джон (съдията на мача Джон Мос) не я вижда, само че VAR е там. След това не отсъждат дузпа. Това е необикновено. Дълго време - може би четири или пет години, не съм се оплаквал от съдиите, само че това деяние в действителност е необикновено. Невероятно ", сподели Гуардиола пред " Скай спортс ".

По думите му технологията съществува, с цел да оказва помощ да се избегнат неточности при положения, които съдията не е съумял да забележи. " Но в случай че има видеопреглед и не отсъдят дузпа за това, не го разбирам. Честно. Същото е с " Фулъм " (срещу " Тотнъм " ) и " Арсенал " (срещу " Бърнли " ). Може би един ден ще обяснят разпоредбите за всички мениджъри и футболисти ", добави Гуардиола, чийто тим върви решително към купата във Висшата лига.

I know I`m late to the party on this one!

But can someone please explain to me. How this wasn`t a penalty??

It`s ok, I`ll wait
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР