Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола обяви, че решение за

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола обяви, че решение за
Коментари Харесай

Гуардиола проговори за нов договор на Агуеро

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола разгласи, че решение за бъдещето на голмайстора Серхио Агуеро и обстановката с неговия контракт няма да се вземе преди края на сезона.

Аржентинският футболист досега е изиграл едвам 11 мача във всички шампионати през тази акция, като имаше проблеми с травми и се болести с COVID-19. През февруари 32-годишният аржентинец се появи като титуляр за първи път от четири месеца насам при успеха с 2:1 над Уест Хям във Висшата лига. След това беше на пейката, само че не се появи на терена в мачовете с Уулвърхямптън и Манчестър Юнайтед.

Той дойде при "небесносините " през 2011-а година от Атлетико Мадрид и настоящото му съглашение е до края на сезона- юни 2021-а. А Гуардиола в този момент споделя, че договарянията за нов договор ще почакат до края на акцията.

"Ние ще стартираме договаряния с Агуеро от човешка позиция, като персона с въздействие и принос и несъмнено, от гледната точка на футболист. Ще забележим какво ще стане до края на сезона ", съобщи Гуардиола. "Мисля, че представители на нашия клуб към този момент са говорили с сътрудника на футболиста и те двамата са наясно със обстановката ".

Начинът на пояснение от страна на испанския експерт обаче подухва мисли, че Сити се пробва да се освободи от играча по допустимо най-елегантен метод. Вероятно ще му бъде препоръчан договоро, който той няма по какъв начин да одобри и по-късно ще обяснят, че си е тръгнал самичък, разяснява вестник "Гардиън ".
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР