Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола нямаше логично обяснение за

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола нямаше логично обяснение за
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола: Дано времето измие по-бързо провала и срама

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола нямаше разумно пояснение за загубата на неговия отбор с 1:3 от Реал Мадрид в реванша сред двата отбора от 1/2-финала в Шампионската лига.

" Гражданите " бяха на минути от успеха, само че се сринаха в края и бяха отстранени. Единственото пояснение на испанеца е, че футболът е непредсказуема игра и от време на време се получават и такива мачове.

" Бяхме близо, само че не успяхме да стигнем до финала. Толкова е просто. През първото полувреме играта ни не вървеше. Не се представихме добре, само че и противникът с нищо не ни тормози. След като отбелязахме гола, заиграхме много по-добре.

Намерихме нашето движение и се чувствахме удобно на терена. След като поведохме, чаках Реал да стартира да нападна, да нападна, да нападна в последните 15 минути, само че това не се случи. Не бяхме притиснати по никакъв метод, само че футболът е непредсказуем.

Ще ни би трябвало време, с цел да осъзнаем какво се случи, откакто се приберем вкъщи.

Те пратиха доста хора в наказателното поле, Едер Милитао, Родриго, Винисиус Жуниор, Бензема. Започнаха да центрират и вкараха два гола. В тези обстановки не показахме най-хубавото от себе си, само че е обикновено в подобен полуфинал да има и напрежение. Просто има и такива мачове. Трябва да го приемем ", съобщи Гуардиола
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР