Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола иска Микел Артета да

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола иска Микел Артета да
Коментари Харесай

Гуардиола няма да пречи на Артета да поеме Арсенал

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола желае Микел Артета да остане част от неговия щаб, само че няма да му пречи да отиде в Арсенал, в случай че в последна сметка вземе такова решение. Гуардиола съобщи, че очакванията му са баскът да остане при първенците от Сити и двамата да продължат взаимната си работа.

Артета е помощник на Гуардиола от 2016-а година, само че в някои медии е апетитен като съвършеният заместител на Арсен Венгер, който напуща Артилеристите след 22 години на поста.

„ Приносът на Микел за положителните резултати е необикновено скъп! Ние работим дружно толкоз добре и оставането му при нас ще ме направи най-щастливият човек на света “, съобщи Гуардиола.

"Ако реши да се реалокира, тъй като има такова предложение, няма да кажа, че не е нужно да върви. Искам най-хубавото за приятелите си. Ще бъда в действителност печален, само че ще схвана позицията му. Това е кариерата му и животът, само че се надяваме, че той може да остане и да приключи това, което започнахме ", добави Пеп.

Артета има 150 мача за Арсенал под управлението на Венгер в интервала от 2011-а до 2016-а година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР