Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола индикира, че не е

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола индикира, че не е
Коментари Харесай

Пеп: Имам нужда от Яя в Манчестър Сити - Футбол свят - Англия



Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола посочва, че не е затръшнал дефинитивно вратата пред халфа си Яя Туре. След като обществено разкритикува футболиста за недоброто му отношение към тернировъчния режим, в този момент испанецът съобщи, че има потребност от котдивоареца, тъй като когато последният е в оптимална форма, той е извънреден състезател.

Яя Туре се вкара в огромни неприятности

За 34-годшния африканец това не е първият път, когато си има неприятности със своя някогашен ментор в Барселона. През предишния сезон Туре бе изваден от състава като наставление поради обидите, които неговият сътрудник Димитри Селюк сипеше по Гуардиола.

„ Манчестър Сити се нуждае от Туре”, призна мениджърът на „ гражданите”. „ Аз нуждая се от него, тимът – също.”

„ Той беше толкоз значим предишния сезон. Възхищавам се на всичко, което е постигнал в кариерата си.”

Агентът на Яя с многозначително обръщение до Пеп

„ Яя Туре е извънреден футболист. Разбира се, че ще ни помогне. Ще забележим дали ще го включа в състава (за турнирния мач против Уотфорд – б.р.).”

В същото време експертът показа, че има положителни вести по отношение на капитана Венсан Компани. „ Вини се върна през днешния ден и тренира с нас. Смятам, че в идващите дни той към този момент ще бъде подготвен за игра. Смятам, че сме окей”, заключи Гуардиола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР