Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола защити Рияд Марез, който

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола защити Рияд Марез, който
Коментари Харесай

Имаме проблем с дузпите, призна Гуардиола

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола отбрани Рияд Марез, който пропусна дузпа при нулевото тъждество против Борусия (Дортмунд) в Шампионската лига. Със извоюваната точка “гражданите ” си подсигуряваха първото място в групата, а Гуардиола призна, че тимът му прекомерно постоянно бърка от бялата точка. 

“Възхищавам се на мъжството на играчите, които извършват дузпи. Разбира се, когато някой пропусне, за него е мъчно. Рияд искаше да вкара и беше първият, който пряви храброст и изяви предпочитание да стреля. При предходното ни посещение в Дортмунд той вкара дузпа и ни оказа помощ да се класираме за полуфиналите. Не знам дали Марез ще продължи да извършва наказателните удари. Той ще намерения и ще тренира. Много играчи пропущат дузпи. Не знам дали това беше 24-и или 25-и пропуск за нас. Повечето са в Шампионската лига. Това е проблем, само че, повярвайте ми, ще намерим решение ”, посочи Гуардиола. 

“Холанд имаше температура преди мача, а Кансело получи удар и по тази причина ги сменихме още на почивката. Хубавото е, че постигнахме задачата си и сме първи в групата. През второто полувреме контролирахме мача, само че преди този момент скоростта на Борусия доста ни затрудни. Донякъде проблемите ни пристигнаха от умората от съботния мач. Резултатът обаче е добър. И двата тима са удовлетворени ”, добави каталунският спецалист.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР