Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола вдигна пореден трофей начело

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола вдигна пореден трофей начело
Коментари Харесай

Гуардиола: За да останем в историята, трябва да спечелим Шампионската лига

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола подвигна следващ трофей отпред на отбора. “Гражданите ” завоюваха купата в Премиър лийг, само че Пеп се е прицелил в требъл до края на сезона. За задачата тимът би трябвало да завоюва финалите в Шампионската лига и ФА Къп. 

“Имаме доста добър състав, само че съм склонен с медиите и всички останали, които настояват, че ни би трябвало европейско отличие, с цел да се наредим измежду великите тимовете. Всички те са печелили в Европа не един път, а доста пъти. Радостта от достигането до край е в действителност огромна, само че в случай че желаеме да ни поставят измежду най-хубавите, би трябвало да вземем Шампионската лига. Това е малко непочтено и моето мнение за тима няма да се промени, само че с цел да останем в историята, би трябвало да го създадем ”, прям бе Гуардиола. 

“Спечелихме Премиър лийг 4 пъти, само че искахме да продължим. Защо да стопираме? И за какво след отпадането на полуфиналите в Шампионската лига през предишния сезон, да не се опитаме да реализираме освен това през този? Най-добрите тимове постоянно са гладни за триумфи. Те желаят всичко ”, сподели още каталунският експерт.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР