Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола сподели своето мнение за

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола сподели своето мнение за
Коментари Харесай

Гуардиола: Има по-голям шанс да остана, ако сме в Лига Едно, отколкото ако спечелим Шампионската лига

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола показа своето мнение за мача против Ливърпул, който ще се играе в събота, 25 ноември на " Етихад ".Специалистът не пропусна да похвали отбора воден от Юрген Клоп и самия него:

" Времето върви напред, към този момент осем години играя против Ливърпул, не те не са същият тим като първоначално. Те си наподобяват, Трент Александър-Арнолд може да играе във вътрешността към средата на терена, само че концепциите са сходни. Винаги те са били най-хубавите ни противници... Топ клуб, топ тим, чакам този мач с неспокойствие.

Не бих споделил, че съперничеството ни с е като това сред и, друго е. И двата тима заслужаваме най-големи похвали. Клоп ме прави по-добър управител посредством своите тимове. Преливането, пространството, което основават откъм гърба,,. Те имат приказен тим, без подозрение. "

Гуардиола приказва и за положението на нападателя Ерлинг Халанд:

" Той тренираше с някои болки в четвъртък, само че се надявам да бъде част от последното ни занятие през днешния ден ".

Испанският експерт разяснява и обстановката със сериозното наказване на Евертън, който бе лишен от 10 точки поради неприятното си финансово положение: " Няма да кажа нито дума за Евертън, тъй като не знам какво се е случило в реалност. Ние и те - това са два изцяло разнообразни случая, това знам от юристите. Знам, че хората споделят: " Защо Ман Сити не бъде изхвърлен в Конференциите? " (б.ред. - петото равнище на британския футбол), само че дано изчакаме... Не съм си трансформирал мнението за 115-те обвинявания към нас ".

Попитан дали би останал в клуба в случай че Манчестър Сити бъде изхвърлен в долните дивизии, Гуардиола отговори: " Питате ме по този начин, като че ли сме осъдени. В момента ние сме почтени. Има по-голям късмет да остана, в случай че сме в Лига Едно (трета дивизия), в сравнение с в случай че спечелим Шампионската лига ".
 Гуардиола втрещи: Челси ще се намеси в битката за купата
Гуардиола втрещи: Челси ще се намеси в битката за купата

" Това ще се случи скоро "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР