Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола сподели чувствата си след

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола сподели чувствата си след
Коментари Харесай

Пеп: Уморен, спокоен и удовлетворен съм! Следващият сезон започваме от нулата

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола показа възприятията си след  огромният триумф, който реализира неговият тим, откакто най-накрая завоюва трофея в Шампионската лига, което означаваше и исторически требъл за клуба от " Етихад ".

" Уморен, спокоен и задоволен съм. Толкова е мъчно да спечелиш този трофей. Те бяха в действителност положителни. На полувремето споделих на моите играчи да бъдат търпеливи. В тези финали би трябвало да имаш и шанс. Спасяване на Едерсон и техен пропуск. Трофеят обаче принадлежеше обратно. Представянето ни не бе на най-хубавото равнище. Нямам сили да мисля за идващия сезон. Нуждаем се от отмора. Сега на нашите футболисти им предстоят и мачове за националните тимове. Помислете за това! Сезонът е прекомерно дълъг. Следващият сезон ще стартираме от нулата.

Сега ще честваме в хотела със фамилията и другари. В понеделник парадът е в Манчестър ", съобщи Гуардиола след триумфа в Истанбул. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР