Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола сподели, че не е

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола сподели, че не е
Коментари Харесай

Гуардиола коментира битката за титлата и сблъсъка с Атлетико

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола показа, че не е сюрпризиран от обстоятелството, че борбата за купата в Премиър лийг става все по-оспорвана, откакто се приближи единствено на точка зад първенците. Испанецът се изрече ласкаво и за, който е идващият противник на „ жителите “ в Шампионската лига.

" Атлетико мина през необикновено тежка група. След това бяха по-добри от Юнайтед в 180 минути. Първото полувреме в Мадрид бе фантастично. Освен това ние гостуваме в реванша, което прави обстановката още по-сложна. Това обаче са най-хубавите осем тима в Европа, тъй че постоянно е мъчно.

Не мога да кажа, че не чаках борбата на върха да бъде толкоз оспорвана. Загубихме точки напоследък, само че играехме за победа във всеки мач. Срещу Тотнъм се борехме да не загубим, само че с метода, по който се защитавахме в самия край, заслужихме загубата. Има 14-15 дни до подновяването на шампионата. Остават девет мача. Страхотно предизвикателство.

Знам какъв брой мъчно ще бъде гостуването на Саутхамптън. Вярвам обаче доста на своите играчи. През всичките тези шест години играем всеки мач все едно е последния в нашите животи ", съобщи Гуардиола на днешната си конференция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР